Sophie Everts zoekt een Kamer in Arnhem

Sophie Everts zoekt: Een Kamer in Arnhem

  • Kamer
  • Min. 14 m2
  • Vrouw
  • 18 Per direct

Mijn naam is Sophie Everts, ik ben 21 jaar en studeer journalistiek aan de Fontys Hogeschool voor de Journalistiek. Ik woon nu ruim een jaar in Tilburg in een studentenhuis maar ik ben op zoek naar een kamer dichterbij huis huis (Doesburg). Door corona werd het een lastige beginperiode van mijn HBO-studie en daarom heb ik besloten dichterbij mijn vrienden en familie te willen wonen. Mijn zus woont namelijk al in Arnhem, een paar straten verderop, net zoals een aantal vrienden van me. Ik kan direct intrekken in de kamer.

Ik leen maximaal bij Duo maar heb daarbij een bedienings functie bij restaurant Bruut in Doesburg waardoor ik financieel onafhankelijk ben. Mijn vader is IT-specialist en mijn moeder geschiedenisdocent in Arnhem; zij kunnen borg voor mij staan in geval van financiƫle nood.

Als ik mezelf moest verkopen zou ik zeggen dat ik erg opgeruimd ben, ik hou mij aan schoonmaakroosters en ben niet de moeilijkste qua (geluids-)regels. Ik ben druk bezig met mijn studie en ben over het algemeen een rustige huisgenoot waar je niet veel last van zult hebben. Ik heb daarbij een aardige plantencollectie en ben graag creatief bezig.

Ik hoop dat ik u voldoende informatie heb gegeven en mocht u nog vragen hebben belt u mij gerust.

Ik hoop tot snel!

Met vriendelijke groeten,

Sophie Everts

Algemene informatie: Sophie Everts
  Vrouw, 24 jaar