Rental Property for rent: no longer available Rietdekkerserf in Arnhem

  • 140 m2
  • 4 rooms
  • 05 Immediately
  • Indefinite period
On this page you will find all information of this Rental Property in Arnhem. You can contact the advertiser if you have any questions.

TUSSENWONING - 3 SLAAPKAMERS - TUIN - ZONNEPANELEN
Net even wat extra ruimte, met alle comfort van nieuwbouw én voorzien van 20 zonnepanelen! Aan de rand van de buurt Tuinstad in de nieuwbouwwijk Schuytgraaf gelegen uitgebouwde tussenwoning met vrijstaande houten berging in de achtertuin. Deze woning valt op door zijn breedte en zijn drie ruime slaapkamers en de hogere borstwering maakt van de tweede verdieping een zeer ruime slaapkamer. De tuinligging is ideaal op het Westen georiënteerd voor genieters van de middag en avondzon.

De woning ligt aan een rustige straat met eenrichtingsverkeer voor de auto’s en in tegenstelling tot wat gebruikelijk is in deze buurt bevinden de ruim voldoende parkeervakken zich aan de voorzijde van het huis.

Tuinstad is met Vestingstad één van de eerste buurten in de wijk. Kenmerkend is de dorpachtige stijl en smalle straten met aan de zijkanten van de woningen de parkeergelegenheid voor de auto’s. Hierdoor wordt ruimte gecreëerd voor voetgangers en kunnen kinderen veilig buitenspelen. Op ongeveer 1 kilometer afstand bevinden zich 3 basisscholen, de Internationale school ‘Rivers’, het in 2017 geopende winkelcentrum en het gezondheidscentrum. De bushalte is een paar honderd meter lopen en het NS-station Arnhem-Zuid bevindt zich aan het begin van de wijk.

Indeling:
Begane grond: Entree, hal, toilet en meterkast. De maximaal uitgebouwde woonkamer is tuingericht met openslaande deuren en is voorzien van een laminaatvloer. De halfopen keuken is in L-vorm opgesteld en kijkt vrij uit aan voorzijde en voorzien van de wenselijke apparatuur. Onder de trap bevindt zich de praktische provisie/bergkast. Eerste verdieping: Overloop, Twee ruime slaapkamers. De badkamer is ingedeeld met een ligbad/douchecombinatie, wastafel en tweede toilet. Tweede verdieping: Verrassend ruime verdieping met grote voorzolder, volop bergruimte op vlizo berging, de aansluiting van witgoed en mogelijkheid voor een extra (slaap)kamer. De ouderslaapkamer geeft een ruimtelijke gevoel door zijn twee Velux dakramen en is voorzien van een praktische inloopkast.

Bijzonderheden;
- Gunning eigenaar
- Waarborgsom bedraag één maand huur
- De huurprijs is exclusief gas, water, elektra, tv, internet en belastingen
- Zonnepanelen aanwezig, energiezuinige woning!
- Glasvezelaansluiting
- Nabij winkelcentrum Schuytgraaf en NS-Station Arnhem Zuid

Meer informatie over deze of andere woningen? Mail naar info@rvewonen.nl of kijk op onze website www.rvewonen.nl

Read more with an subscription!

General information

Type: Intermediate House
City Arnhem
District/Neighbourhood: Schuytgraaf-Zuid
Register municipality: Yes
Status: Furnished
Housemates: None
Viewing In Consultation

Facilities

Private bathroom
Private kitchen
Private toilet
Private front door
Ask the advertiser
Ask the advertiser
Private living room
Show on map